top of page
WORKSHOP

ONTWAAK JOUW INNERLIJKE KUNSTENAAR EN MAAK JE EIGEN ORAKEL KAART

Iedereen draagt een innerlijke kunstenaar in zich, alleen zit deze soms verstopt onder allerlei lagen. Zou jij graag weer in verbinding willen komen met jouw authentieke creatieve kracht? Jouw creatieve energie weer vol laten stromen? Dan is deze laagdrempelige workshop een geweldige start om te beginnen!

Aan de hand van meditatie en collagetechnieken leg ik jou stap voor stap uit hoe jij een orakel kaart maakt en daar ook de bijpassende boodschap uithaalt. 

Nu tijdelijk €17,-

Een Zelfcoachingtool door middel van jouw Creativiteit en Plezier!

Wat ga je leren in deze workshop?

Wil jij leren hoe je jouw binnenwereld naar buiten kunt brengen op een creatieve manier? Dus én je creativiteit weer laten stromen, daar plezier in ervaren, en óók nog groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling waarin je boodschappen van je ziel en hogere zelf kunt ontvangen en vertalen. 

Trek jij zelf wel eens een orakel kaart uit een prachtig deck en sta je dan versteld hoe SPOT ON zo'n boodschap op dat moment kan zijn? Nou ik zal je vertellen, daar heb je zo'n deck helemaal niet voor nodig, dit kan jij ook zelf creëren! 

En ik leer jou dit met veel plezier in de online leeromgeving van de Holistic Art Academy. Aan de hand van een paar korte video's en een meditatie neem ik jou stapsgewijs mee en kan je dit op je eigen tempo volgen en herhalen.

 

Ik weet zeker dat jij dat ook kan!

rosanne9965.jpg

Voor wie is deze workshop?

 

 

→ Je wilt al heel lang iets nieuws leren en je weet dat je creatief bent, ondanks je onzekerheden. 

→ Je ervaart weinig plezier tijdens creatief bezig zijn en vindt het daarom lastig om er tijd voor vrij te maken.

→ Je hebt weinig/nooit inspiratie als je wilt beginnen.

Je hebt wel behoefte aan een ontspannen bezigheid.

→ Je bent bekend met tarot/orakel kaarten en vindt het magisch hoe zo'n boodschap vaak zo 'spot on' kan zijn. 

 

Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Jacqueline Schols

“Het was ontzettend leuk om te doen. Je krijgt de boodschap die je nodig hebt. De meditatie was heerlijk en er zit een goede uitleg bij. Mooi dat je ook een voorbeeld te zien krijgt van hoe je het kan aanpakken om je kaart te maken. De filmpjes zijn makkelijk en laagdrempelig om te bekijken. Ook na een lange dag werken. Het voelt heel licht en luchtig. Het is erg interessant het filmpje te bekijken over het interpreteren van de kaart. Rosanne maakt het onderscheid tussen verschillende manieren van je kaart ‘lezen’. Leuke ervaring! ”⁣

Pauline von Fürstenrecht

"Ik heb een hele leuke nieuwe tool erbij gekregen om allerlei gevoelens en/of onduidelijkheid om te zetten in helderheid en inzicht. Tijdens het proces dacht ik “gewoon” wat leuke afbeeldingen bij elkaar te plaatsen maar toen ik naar het eindresultaat keek was de boodschap voor mij eigenlijk meteen helder. De video van 'interpreteren' daagde me uit om nog dieper te kijken (normaal lees ik uit gemak de tekst uit het boekje) en hierdoor kon ik er nog meer persoonlijke betekenis uithalen. 

 Ik heb enorm genoten en ben van plan dit zeker wekelijks te doen!"

Sofie van Hooijdonk

“Ik heb nog nooit een orakelkaart gemaakt, maar dit was zo tof om eens te doen! Heel fijn ook om te ontdekken dat de plaatjes waartoe ik me aangetrokken voelde zich echt vertalen in mijn leven. Het is uiteindelijk een mooie collage geworden waarbij ik bij ieder onderdeeltje een duidelijke betekenis kon geven. Ik deed de workshop in eén trek, eens je bezig bent gaat het enorm vlot. Heel tof om te doen!"

Laura Hompus - fotografie

Wie is Rosanne?

Ik ben full-time Beeldend Kunstenares en Holistisch Kunstcoach. Het is mijn missie om mensen terug in contact te brengen met hun innerlijke kunstenaar. Het ongeremde, creatieve kind dat zich niks aantrekt van wat anderen ervan vinden, maar puur hun nieuwsgierigheid en enthousiasme volgt. Daar ligt jouw kracht, jouw levenskracht om zelf jouw leven te kunnen creëren op een manier dat helemaal bij jou en jouw zielsmissie past. 

Zelf heb ik een enorme reis mee gemaakt op het gebied van creativiteit. Als kind was ik altijd een van de beste in tekenen, totdat ik op de kunstacademie ging studeren. Daar kreeg ik zoveel kritiek te verduren, werd er zelfs na 1 jaar al vanaf gestuurd, dat ik werkelijk ging geloven dat ik beter niet meer mocht gaan schilderen en tekenen. Ik hield mijn creatieve scheppingskracht onderdrukt.

Nu zie ik het als een prachtig cadeau, waarin ik de passie heb gevonden om de grootse waarde van ieders creativiteit naar buiten te brengen. Een wereld vol authentieke creators.

Wat ga je leren in deze workshop?

Een collage maken heb je vast wel eens gedaan, maar nu vraag je je wellicht af hoe je dan de juiste afbeeldingen kunt verzamelen om een kaart te maken die ook nog jouw innerlijke wereld verbeeldt? 

Het is echt niet zo moeilijk met deze simpele stappen en heldere uitleg. 

Je leert in te tunen op jouw bron van inspiratie.

Je leert luisteren naar jouw intuïtie, die vertelt je hoe de kaart er uit mag zien. 

Je leert ook de boodschap te herkennen en te verwoorden.

Je hebt jezelf een mindful moment van creatief plezier gegeven mét een nieuw helder inzicht.

Je weet hoe je deze techniek vaker in kunt zetten voor momenten waarin je zoekende bent in je dagelijks leven.

tarot.jpg
leeromgeving.jpg

Hoe ziet de workshop er uit?

De workshop vindt plaats in een online leeromgeving met community platform (Huddle.com). Na aankoop ontvang je hiervoor jouw persoonlijke inloggegevens. Het is daarna 1 maand toegankelijk, zowel via laptop als telefoon (app).

De workshop is opgedeeld in 4 delen:

1. Video: introductie met uitleg van de workshop

2. Meditatie audiobestand voor het activeren van jouw creatie en inspiratie kanaal. 

3. Video: demonstratie en uitleg van de opdracht.

4. Video: uitleg over het interpreteren van je orakel kaart incl. demonstratie en voorbeelden. 

Hoe lang ben je er mee bezig:

De workshop duurt ongeveer tussen de 1-3 uur. Je kan het lekker op je eigen tempo doen en zo vaak herhalen als je zelf wilt. De opdracht nodigt uit voor herhaling, omdat er elke keer weer iets anders uit komt ;-) Let wel: de workshop is 1 maand beschikbaar. 

`Welke materialen heb je nodig:

  • Tijdschriften met mooie afbeeldingen. Denk aan Happinez, Flow, Linda, Reis/Natuur/Kunstbladen.

  • Een stuk dikker papier als ondergrond voor de kaart. Formaat mag je zelf kiezen.

  • Schaar & Lijm

NU TIJDELIJK VOOR 17 EURO!

 

(Ipv. 37 euro)

Veelgestelde vragen:

Ik heb geen tijdschriften thuis liggen, is er ook een andere optie om de workshop toch te kunnen doen?

- Ja zeker! Ben je bekend met plaatjes knippen en plakken in een digitaal programma zoals Photoshop of Pixlr.com (simpel en gratis)? Zo niet dan kan je even een Youtube video kijken met instructies voor Pixlr. Een andere deelnemer gebruikte Canva.com

Hoe lang ben ik bezig met de workshop?

- Dat is natuurlijk afhankelijk van hoe lang jij bezig bent. Met video's kijken/meditatie luisteren ben je ongeveer 45 minuten bezig. Daar komt de tijd van de opdrachten uitvoeren nog bij. Dus gemiddeld is dat bij elkaar: 1,5-3 uur.  

Hoe lang heb ik toegang tot de workshop?

- Deze blijft 1 maand voor jou toegankelijk om te bekijken. De workshop is heel makkelijk in een avondje te doen.

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN? STUUR MIJ EVEN EEN MAIL NAAR CONTACT@ROSANNEVERSTEEG.COM OF VUL HIERONDER HET FORMULIER IN.

bottom of page