top of page
Masterclass maak je eigen zielsportret (

Soulful Schilderen

d (1).png

In verbinding werken aan jouw creatieve ontwikkeling Membership Soulful Schilderen

𝐁𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐞𝐟 𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐞𝐮𝐤 𝐨𝐦 𝐭𝐞 𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐥𝐮𝐤𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐞𝐝𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐨𝐦 𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧? ⁣


𝐇𝐞𝐛 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐭𝐞 𝐭𝐨-𝐝𝐨 𝐥𝐢𝐣𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐞𝐫 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐭𝐚𝐚𝐤𝐣𝐞𝐬 𝐳𝐨𝐚𝐥𝐬 𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐬 𝐝𝐨𝐞𝐧, 𝐬𝐭𝐨𝐟𝐳𝐮𝐢𝐠𝐞𝐧, 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧, 𝐞𝐭𝐜. 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐳𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐞𝐭𝐬 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐬 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟? ⁣

𝐄𝐧 𝐡𝐞𝐛 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐞𝐯𝐨𝐞𝐥 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐚𝐥𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐮𝐢𝐭 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐦𝐨𝐞𝐭 𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐢𝐝𝐞𝐞 𝐡𝐞𝐛𝐭 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭. 𝐇𝐞𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐝𝐮𝐫𝐟𝐭 𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐥𝐞𝐧? ⁣

𝐈𝐧 𝐝𝐢𝐭 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐬𝐡𝐢𝐩 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧! 𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐢𝐝 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐞𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐞 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠𝐜𝐢𝐫𝐤𝐞𝐥.⁣

𝐄𝐞𝐧 𝐩𝐥𝐞𝐤 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐚𝐥 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐡𝐨𝐞𝐟𝐭𝐞 𝐚𝐚𝐧 𝐟𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤, 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐩𝐥𝐞𝐤 𝐯𝐚𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐠𝐞𝐬𝐭𝐞𝐦𝐝𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠! 

" Soms is er ook de frustratie als het niet lukt. Gelukkig is Rosanne er dan die daar uitstekend mee om weet te gaan en je met zoveel compassie weer op weg kan helpen. Ik heb dingen geschilderd waarmee ik mezelf heb verbaasd, Rosanne weet je in een bepaalde flow te brengen waardoor er prachtige creaties ontstaan. Ook de sfeer van de groep was heel fijn en we kwamen nader tot elkaar dankzij de waardevolle sharings."

~ Lisa van Kersbergen, Beyond Egos

Hoe gaan we dat samen doen?

Hoe geweldig is het als we elkaar samen kunnen stimuleren in het creatieproces? Een liefdevolle stok achter de deur en iemand die jou een handje helpt om te starten. Ik begeleid de groep met een meditatie en een korte incheck sharing. Daarna kan je zelf aan de slag, maar kan je mij én de groep altijd om advies en feedback vragen. 

 

𝟐𝐱 𝐩𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝 𝐨𝐩 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠𝐨𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟎:𝟎𝟎-𝟏𝟐:𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫

 

Wil je gelijk instappen voor een 3 maanden traject met een korting van 20 euro per maand, klik dan op het abonnement aanschaffen. 

 

Na betaling ontvang je van mij de exacte data en ZOOM-link 

NU VOOR 47 EURO PER MAAND!

 

VOOR EEN 3-MAANDEN TRAJECT

RECENSIES

Sjoukje van Gool,

onderwater fotograaf

"Rosanne is een superfijne vrouw die je liefdevol en kundig begeleid op jouw pad. Dit was precies wat ik nodig had om mijn creatieve pad verder te bewandelen. Vol inspiratie, nieuwe skills, eindelijk de connectie en vol van vertrouwen.”

Lisa Kersbergen,

Beyond Egos

"Rosanne heeft aandacht voor elk onderdeel van het schilderproces, waarbij je persoonlijke proces centraal staat. Als er soms frustratie opkomt omdat het niet lukt, dan is Rosanne er die er uitstekend mee om weet te gaan en je met zoveel compassie weer opweg kan helpen. Ze weet je in een bepaalde flow te brengen waardoor er prachtige creaties ontstaan."

Inge Kuper,

"Rosanne creëert een fijne veilige ruimte om in te checken met je creativiteit. Je leert door middel van meditaties, visualisaties en andere oefeningen in contact te komen met je intuïtie en om vanuit daar te tekenen/schilderen. "

Eerst meer skills leren?

Heb je het idee nog wat extra ondersteuning te willen? Bijvoorbeeld: Hoe werk je vanuit je intuïtie en meer teken- en schildertechnieken leren? 

Dat kan! 

Dan is de Holistic Art Academy wellicht wat voor jou. Klik hier.

Ik kijk ook graag even persoonlijk met jou mee om te kijken welke optie voor jou het meest geschikt is. Vul dan hieronder het vragenformulier in!

bottom of page