top of page
Expo-kopisusu
LAAT ME MEER ZIEN ↓

ROSANNE VERSTEEG

Beeldend Kunstenaar & Holistisch Kunst Coach

Wil je meer weten over Kunst vanuit de Ziel. Hoe ik dat maak, hoe ik mij op jou af kan stemmen maar óók hoe je dat zelf kan leren?

Services
Laura%20Hompus_edited.jpg

Bevrijd je Creatieve Energie

Hallo! Welkom op mijn site. Ik ben Rosanne Versteeg en hier vind je mijn kunst, zielsportretten en aanbod van cursussen (momenteel even offline of op aanvraag). Mijn missie is om mensen terug in contact te brengen met hun creatieve energie, de levensenergie, die bij velen van ons dagelijks onderdrukt wordt door allerlei beperkende overtuigingen en ons weerhouden om gewoon vanuit flow en plezier te mogen creëren. En om weer te kunnen ervaren hoe het is om als kind ongeremd te kunnen creëren.

 

Ik schilder zelf het fijnst als ik puur in contact ben met mijn essentie, in verbinding met mijn ziel. Een ziel die spreekt en mij verteld wat ik mag schilderen, voor mijzelf maar ook als ik intune op andere mensen. Vanuit die flow maak ik zielsactivatie schilderijen (klik hier voor meer info). Maar ik begeleid ook anderen om deze gaven in zichzelf te ontdekken en hoe ze vanuit deze creatieve energie met plezier en intuïtie zelf prachtige portretten kunnen en durven schilderen. Ik werk daarmee vanuit een holistisch oogpunt: niet alleen het technisch leren tekenen, maar te werken vanuit jou als geheel, dus kijken we op een diepere laag wat er onder ligt aan beperkende overtuigingen. En als jij jouw kanaal van creatie weer vrij kan openen, dan verspreidt zich dat verder ook op andere creatie vlakken in jouw leven. 

art.jpg

Jouw unieke Zielsactivatie Schilderij!

Opzoek naar meer schoonheid in je huis, iets wat écht helemaal bij jou past? Een schilderij dat een diepe transformatie in jou activeert, zorgt dat je in contact komt met je zielskracht en hierdoor meer voluit kunt gaan leven? JA DAT KAN!

Een zielsactivatie schilderij is als het ware een spiegel van jouw ziel en laat je zien waar er nog blokkades zitten die opgeruimd mogen worden. Het brengt je niet alleen meer in balans, maar transformeert dus ook de energie van je huis. 

Ik stem mij af op jouw zielsvibratie en laat het beeld tot mij komen. Wil je weten hoe dit te werk gaat? Klik hieronder:

Olieverf & Acrylverf schilderijen

Schilderijen zijn te koop als origineel of als canvas print, posters en ansichtkaarten. 

Contact

"Ik ben zo trots op haar, hoe zij zich keer op keer door persoonlijke tegenslagen heen worstelde en elke keer weer boven wist te komen, sterker, waarachtiger, mooier! Nu weet zij op deze unieke manier ook anderen te inspireren hun ogenschijnlijke beperkingen te herkennen, te overwinnen en vooral ook hun prachtige zelf te ontmoeten en te leven!"

Erik Versteeg - spiritueel coach
bottom of page