top of page
art.jpg

Jouw Zielsactivatie Schilderij
volledig afgestemd op jouw zielspotentieel

𝐋𝐀𝐀𝐓 𝐉𝐎𝐔𝗪 𝐙𝐈𝐄𝐋 𝐓𝐎𝐓 𝐕𝐄𝐑𝐁𝐄𝐄𝐋𝐃𝐈𝐍𝐆 𝐒𝐏𝐑𝐄𝐊𝐄𝐍 𝐄𝐍 𝐕𝐀𝐒𝐓𝐆𝐄𝐋𝐄𝐆𝐃 𝗪𝐎𝐑𝐃𝐄𝐍 𝐈𝐍 𝐄𝐄𝐍 𝐒𝐂𝐇𝐈𝐋𝐃𝐄𝐑𝐈𝐉.

We bevinden ons nu in een tijd van grote veranderingen en transformaties. En dat is voelbaar voor velen van ons. Alles wat niet meer werkt mogen we loslaten en nieuwe keuzes maken voor onze toekomst. Dit innerlijke proces vraagt om aandacht en gezien te worden. 

Alleen hoe bevrijden we onszelf van deze angsten, zonder deze weg te drukken. Hoe komen we dichter bij onszelf en wat heb jij, heeft jouw ziel, hierin nodig. Soms kunnen we daar niet altijd even goed bij en raken we verstrikt in overtuigingen van buitenaf of onze grootste angsten. Een Zielsactivatie schilderij kan jou op een visuele manier helder maken wat er op zielsniveau in jou speelt, wat jouw zielsmissie is, en dit ook gelijk in je aanwakkeren, zodat je meer voluit kunt gaan leven.

rienke schilderij.JPG

𝐊𝐋𝐀𝐀𝐑 𝐕𝐎𝐎𝐑 𝐄𝐄𝐍 𝐇𝐄𝐋𝐄𝐍𝐃𝐄 𝐑𝐄𝐈𝐒?⁣

We stemmen ons af op waar jij naar verlangt zowel in jouw spirituele proces als in de uiterlijke vorm van het schilderij.

Welke situaties spelen er momenteel in jouw leven, welke blokkades kom je tegen en waar wil je heling op. Waar verlang je naar? Welk thema of onderwerp komt er nu naar boven?

Maar ook welke kleuren, formaten en onderwerpen in het schilderij wil je teruglaten komen?

De energieën van het schilderij zullen tot je gaan spreken en het transformatie proces in gang zetten. Energetisch maar ook visueel zal je merken dat het schilderij jouw teacher is en jou begeleid in het leven leiden vanuit je ware essentie. 

"

"Toen ik het schilderij zag kwamen er meteen tranen die over m'n wangen rolden. Ik werd onwijs diep geraakt door het beeld. Alsof er rechtstreeks tot m'n hart werd gesproken, het zich gezien voelde, thuis kwam. Het beeld, dat verschillende boodschappen bevat, was de sleutel naar de bron van innerlijke wijsheid. Woorden bleven uit, maar de tranen bleven stromen. Er kwam een zucht van verlichting, opluchting, en ik voelde tintelingen. Het begon bij m'n hartstreek en verspreidde zich daarna over heel m'n lijf. M'n hart opende. Het klopte."

~ Nils Vrind

⁣𝐇𝐎𝐄 𝐙𝐈𝐄𝐓 𝐇𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐂𝐄𝐒 𝐄𝐑 𝐔𝐈𝐓?

 • We starten met een kennismakingscall waarin jij mag vertellen wat je wensen zijn. Welk formaat, welke kleuren, welke intentie of thema wil je het schilderij meegeven? Welke schilderijen die ik al heb gemaakt spreken jou het meeste aan? En waar loop je momenteel tegen aan in je leven? Waar wil je heling op of welke transformatie mag het schilderij in werking zetten. Is er iets waar je naar verlangt?

 • Ik ga met het schilderij aan de slag en zal jou op de hoogte houden na de eerste schets en halverwege het schilderproces. Er is eventueel ruimte om kleine aanvullingen aan te geven. 

 • Zodra het schilderij klaar is plannen we een fysieke ontmoeting of call in om met het schilderij en de boodschappen te verbinden. 

 • Naast het schilderij ontvang je ook van mij een uitgeschreven reading. 

 • Afhankelijk van de grootte van het schilderij ben ik tussen de 1-6 maanden bezig.

 • Verdere toevoegingen zijn afhankelijk van welk pakket je kiest bij de aankoop.

Playfulness

"Dit schilderij maakt het makkelijk om liefdevol naar mezelf te kijken en mijn pad, mijn groei, mijn opening en zachtheid en dat wat nog verder mag ontwikkelen te waarderen en te (h)erkennnen. Ik voel een grote wow(!) en een diepe dankbaarheid om zo'n sprekende vertaling van mijn ziel te mogen ontvangen.”

~
Pauline Micola von Fürstenburcht

"Zo blij mee! Met zoveel bezieling door jou gecreëerd. Tot tranen geroerd... het beeldt zo mijn 'nieuwe' leven uit! Vol van overvloed, licht, eenheid, vreugde en veel spelen.”

~ Karola

overvloed-muur

𝗪𝐀𝐓 𝐆𝐀𝐀𝐓 𝐇𝐄𝐓 𝐒𝐂𝐇𝐈𝐋𝐃𝐄𝐑𝐈𝐉 𝐉𝐎𝐔 𝐁𝐑𝐄𝐍𝐆𝐄𝐍?

 • Het zielsactivatie schilderij zal jouw ziel verder aanwakkeren. Het wordt helderder wat jouw zielsmissie is en hoe je dit kunt gaan leven. Ook als je dit wel al weet, brengt het jou meer verdieping. 

 • De beelden en kleuren die tot mij komen zijn van betekenis voor jouw proces. Deze elementen zijn als het ware een spiegel en hebben voor jou een boodschap.

 • Elke keer als je je verbindt met het schilderij spreekt het tot jou en kan het helend proces in werking gezet worden. Dit kan voelbaar zijn op onbewust of bewust niveau. Dus mooi om het op een plek te hangen waar het goed zijn werk kan doen. 

 • Naast de innerlijke transformatie brengt het schilderij ook schoonheid in jouw huis. Het sluit esthetisch aan bij jouw smaak en wensen. 

Artrooms20210804161431_edited.jpg

Wil jij jouw Zielsactivatie Schilderij boven de bank?

port.jpg

𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐨𝐦 𝐣𝐨𝐮 𝐝𝐞 𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐛𝐨𝐨𝐝𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐥𝐝𝐞𝐫𝐢𝐣 𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐧 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧.

Ik ben Rosanne Versteeg, als Holistisch beeldend kunstenaar en docent is het mijn missie om anderen op een diepere manier naar kunst te laten kijken. Niet alleen als een esthetisch of conceptueel correct verbeeld resultaat. Maar dat een werk op een veel diepere laag van betekenis is. De energetische laag van een werk: welke energie straalt het uit, waarom raakt het jou zo als je er naar kijkt en wat doet dat met je als je werkelijk voelt en ook bij jezelf naar binnen durft te kijken. Een schilderij is altijd een spiegel. 

Nadat ik zelf van de kunstacademie werd afgestuurd, dacht ik dat het voorbij was met mijn talent. Ik was niet goed genoeg. Totdat ik zelf heldere inzichten doorkreeg en mij realiseerde dat niets of niemand mij ooit zou mogen vertellen dat mijn schilderresultaten verkeerd zijn. Elk schilderij vertelde mijn innerlijke verhaal. Ja ook, als het geforceerdheid en irritatie bevatte.

Nu begeleid ik mensen om hun innerlijke kunstenaar te ontmoeten maar ook om de diepere lagen van schilderijen te ervaren.

kopen

Welke optie past bij jou?

IMG_5442.JPG
 • Geschilderd met acryl/olieverf.

 • 30x40 cm formaat canvas

 • intentie call voorafgaand

 • afsluitend coaching/readinggesprek

€447,-

IMG_5442.JPG
 • Geschilderd met acryl/olieverf.

 • 50x70cm formaat

 • intentie call voorafgaand

 • Afsluitend coaching/readinggesprek

 • Tools & Opdrachten om dieper met je schilderij te verbinden.

€697,-

IMG_5442.JPG
 • Geschilderd met acryl/olieverf.

 • formaat naar keuze. (max 120x120cm)

 • intentie call voorafgaand

 • Afsluitend coaching/readinggesprek

 • Tools & Opdrachten om dieper met je schilderij te verbinden.

 • Kaartlegging voorafgaand mbt. jouw persoonlijke proces.

€1111,-

Heb je toch een iets andere voorkeur? Laat het mij weten en ik kijk graag met je naar de mogelijkheden!

Bekijk ook de schilderijen die ik al heb gemaakt. Aan de hand daarvan kun je ook je voorkeuren doorgeven. (zie hier)

Meld je aan voor jouw unieke zielsactivatie schilderij
Na aanmelding neem ik persoonlijk contact met je op en stemmen we telefonisch af hoe we het proces samen aan gaan. Twijfel je nog of heb je nog vragen, ook dan kan je dit hieronder aangeven.
Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Elk Zielsactivatie schilderij weerspiegelt aspecten van je ziel door middel van krachtige, levendige kleuren, symbolen en boodschappen op canvas.

Ik stem me af op de vibratie van je ziel. Dansend door mijn hart, mijn geest en mijn handen om een weerspiegeling van jouw essentie te creëren zoals het zich op dat moment openbaart.

Ik kijk er naar uit om dit voor jou te mogen creëren

Liefs,

Rosanne

bottom of page