top of page

Klaar om je creatieve energie te bevrijden?

... zodat je meer plezier in schilderen zult ervaren?

expo10.jpg

Ontwaak jouw innerlijke kunstenaar.

HOLISTIC ART ACADEMY

Wil jij meer schilderen en tekenen vanuit de verbinding met je ziel, maar zit je nog te vaak vast in je mind? Heb je veel beperkende stemmetjes die zeggen dat het niet mooi is en dat het beter moet. En vind je het lastig om inspiratie te krijgen en het ook vol te houden? Laat mij je helpen jouw kanaal van inspiratie en creatieve energie vol open te zetten en vanuit plezier te kunnen creëren. ⁣⁣
⁣⁣
In dit 3 maanden traject leer jij precies hoe je jouw authentieke stijl om kunt zetten in creaties waar je trots op bent!⁣⁣

Ik leer je jouw beperkende overtuigingen te transformeren en te luisteren naar de boodschappen van jouw ziel; hoe je kunt intunen op iemand anders. En uiteraard ook; hoe je deze betekenisvolle beelden met mooie schilder- en tekentechnieken op canvas kunt zetten. ⁣⁣Klinkt als een feestje toch? Dat is het ook!


​Binnen een online groep van gelijkgestemden, vol support en enthousiasme, creëren we samen een veilige en plezierige leeromgeving. ​

Ben jij klaar om enorm te gaan groeien?

Reeds bezig. Meedoen met een volgende keer? Stuur even een mailtje!

Ben jij een creatief persoon maar hou je jezelf tegen om hier echt vol van te genieten?  Wil jij graag meer vanuit je intuïtie en creatieve levensenergie leven?

 Vind je het moeilijk om naar je intuïtie te luisteren? Laat je je vaak leiden door wat je hoofd er van vindt?

 Je ervaart weinig plezier tijdens het creatieproces?

Heb je overtuigingen over jezelf dat je niet (goed) kan tekenen? Wil je graag leren schilderen maar geen idee waar je moet beginnen?

Misschien teken je wel al vaker, maar loop je er in vast dat het nooit goed genoeg voelt? Dat er een zielsverbinding en motivatie mist?

 Je ziet dat er meer betekenis in je schilderijen zit, maar wat moet je daar verder mee?

Je vindt het moeilijk om er tijd voor te maken. Je focust je vooral op het eindresultaat en dan weet je dat het toch weer ergens op een stapel beland..

"Het gaat niet alleen om het creëren van een mooi kunstwerk, ook het innerlijk proces van de kunstenaar staat centraal.”

Waarom deze 3-maanden Academy?

Ook JIJ kan vol plezier creëren en jouw authentieke stijl op canvas brengen. In verbinding met jouw diepste zelf stroomt de inspiratie als vanzelf binnen en maak je waardevolle en betekenisvolle zielsportretten voor jezelf én anderen!

 

Daarvoor is het belangrijk om je intuïtie te versterken en te leren vertrouwen op de boodschappen van je ziel die doorstromen. Maar ook om te ontdekken welke belemmerende verhalen jij jezelf vertelt, waardoor je denkt dat jij dit niet zou kunnen. Het idee dat je een groot tekentalent moet hebben voordat je pas tevreden mag zijn of geboren moet zijn met speciale intuïtieve gaven, klopt niet!

We transformeren jouw mindset & gaan werken vanuit jouw grootste creatie kracht. 

 

Deze kracht ligt namelijk in het gebied van je buik, dat is jouw levenskracht, scheppingskracht, je passie, je creatieve, sensuele en seksuele energie. En elke keer dat jij jezelf vertelt dat die energie er niet mag zijn, dan blokkeert er iets. En stroomt het veel minder makkelijk door jouw leven heen. Herken je dat?

 

Dus hoe belangrijk is het, dat je deze authentieke kracht weer mag gaan omarmen en vrij laten stromen! Dat betekent niet alleen dat je prachtige creaties op canvas gaat maken, maar dat het ook op andere vlakken in je leven weer vol creativiteit mag gaan bloeien. Vanuit je eigen scheppingskracht creëer jij jouw eigen leven!

En ik ga je daarbij helpen. Door middel van meditaties, geleide individuele- en groepsoefeningen, coaching, diverse schilder- en tekentechnieken breng jij jouw innerlijke kunstenaar tot leven.

"If you hear a voice within you say you cannot paint, then, by all means paint and that voice will be silenced."

 

~ Vincent van Gogh

LauraHompus8_edited.jpg

Wat houdt dit traject verder in?

(data, kosten, inhoud)

Drie maanden lang neem ik jou mee in een (semi) online traject samen met een groep van max. 8 deelnemers.  Een intieme en afgestemde groep waarbij we elkaar ondersteunen in het proces. En ook individueel begeleid ik jou op een manier die bij je past. ⁣

  • Online via ZOOM (10x)

  • Twee keer live op locatie (Bilthoven) incl. materialen.

  • Elke week starten met een korte sharing en Creatie Meditatie om in de flow en inspiratie te komen. 

  • Vele opdrachten gericht op teken-, intuïtie & afstem-technieken.

  • Theorielessen. 

  • Momenten van reflectie met elkaar.

  • Whatsapp support groep voor tussentijds feedback.

  • Werken met verschillende materialen en technieken. En in verschillende stijlen, zodat jij kan ervaren welke vormen wel of niet bij jou passen. 

WANNEER

Start: 26 juni

Einde: 11 september
​⁣⁣​⁣⁣⁣
Elke zaterdag van 10:00-13:00 uur.

In totaal 10x live online meetings & 2x live op locatie.

Kan je er een keer niet bij zijn, geen probleem de lessen kunnen opgenomen worden.

KOSTEN

Dit traject kost € 747,-

of in 3 termijnen van €261,- per maand. 

* prijs is vrijgesteld van btw

MATERIALEN

Deze dien je zelf te verzorgen. Ga uit van oa. acrylverf, aquarelverf, penselen, canvasjes, krijt, schetspapier, stevig aquarelpapier, houtskool. Ik stuur je een concrete lijst na aanmelding. Wil je het nu al weten, stuur mij dan een berichtje.⁣⁣

Liever een basispakket toegestuurd krijgen?

Voor €75,- kan je dit er los bij bestellen. (excl verz.)

Tijdens de live dagen zorg ik voor uitdagende materialen!

Klik in de slider voor meer proces en resultaten van voorgaande deelnemers

Wat ga je bereiken:

Jouw creatieve energie weer/meer laten stromen.

Vertrouwen en werken vanuit je intuïtie.

 

Zielsportretten maken voor jezelf en anderen.

 

Blokkades en overtuigingen die je hebt op jouw creativiteit transformeren.

 

Jouw eigen vorm van kunst channelen ontdekken, als wel jouw authentieke schilderstijl.

 

Kunst in zetten voor jouw eigen helende proces. 

 

Beelden leren interpreteren voor jezelf en anderen.

 

(Basis)vaardigheden en materialen tekenen en schilderen beheersen.

Hoe je makkelijk in flow kan komen en vanuit plezier kunt creëren.

Laura Hompus
merging%20into%20oneness_edited.jpg

Wat anderen er van vonden

Sjoukje van Gool,

onderwater fotograaf

“Ik was al heel lang op zoek naar hoe ik mijn teken- en schilderen zou kunnen ontwikkelen. Niks omvatte waarnaar ik op zoek was. Totdat ik dit tegen kwam. Daarin kwam niet alleen het schilderen aan bod maar ook de weg ernaar toe. De connectie met je diepere zelf. Iets waar ik misschien nog wel meer naar op zoek was, en heel onzeker over was. Rosanne is een superfijne vrouw die je liefdevol en kundig begeleid op jouw pad.”⁣

Lisa Kersbergen,

Beyond Egos

“Het heeft mij ontzettend veel gebracht. Elke week keek ik er weer ontzettend naar uit, omdat het zo bevrijdend en heerlijk voelt om je ware zelf te uiten in de vorm van kunst. Al zit daar soms ook de frustratie als dat niet lukt. Gelukkig is Rosanne er dan die daar uitstekend mee om weet te gaan en je met zoveel compassie weer opweg kan helpen. Ik heb dingen geschilderd waarmee ik mezelf heb verbaasd, Rosanne weet je in een bepaalde flow te brengen waardoor er prachtige creaties ontstaan."

Inge Kuper

"Het was super fijn en inspirerend. Rosanne creëert een fijne veilige ruimte om in te checken met je creativiteit. Je leert door middel van meditaties, visualisaties en andere oefeningen in contact te komen met je intuïtie en om vanuit daar te tekenen/schilderen. ⁣⁣Ook leer je nieuwe schildertechnieken en verschillende materialen kennen. Je hoeft niet te kunnen channelen of te kunnen schilderen. Alle emoties, patronen, overtuigingen hierover zijn welkom en bespreekbaar."

Charissa van der Vlies,

Joy in Creation

Vol inspiratie en creatieve kracht. Ik had mij aangemeld omdat ik creatief een beetje vast zat qua inspiratie en techniek. Maar ook omdat ik mijzelf creatief spelen gunde. Het samenspel met andere cursisten en de liefdevolle facilitatie van Rosanne maakte dat het veilig voelde om ons te uiten en gewoon te doen!  Petje af voor Rosanne's flexibiliteit, geduld en vertrouwen. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en sta te popelen om meer portretten te maken. Ik her-inner me nu weer hoe belangrijk het is onze inspiratie en creativiteit met elkaar te delen."

Tijsje Breederveld,

Family Healing

"Kunst channelen, nooit gedacht dat ik dat ooit zou gaan doen daar ik nogal de overtuiging heb dat ik niet kan tekenen en schilderen :-)
Echter toen ik dit voorbij zag komen, wilde ik meteen deelnemen. Zou ik dan eindelijk de beelden die ik zie bij het channelen kunnen omzetten in iets tastbaars?
En ja, op mijn manier lukt dat! Zo cool!! Ben heel blij dat ik eindelijk tools heb om de beelden om te zetten. En dit virtueel…ja, dat kan dus ook! Alle meditaties en begeleiding komen heel goed over.

Iris Boers,

Beeldend Docent

"Prachtige cursus. Meer kunnen creëren vanuit mijn intuïtie. En inspiratie kunnen ontvangen vanuit een rust en stilte.Weg van negatieve overtuigingen."

Laura Hompus - fotografie

Nog even voorstellen..

Hoi, Ik ben Rosanne Versteeg en teken en schilder al van jongs af aan. Ik dacht altijd dat ik er heel goed in was en besloot aan de kunstacademie te gaan studeren. Alleen bleek ik daar na 1 jaar al vanaf gestuurd te worden, omdat ik niet goed genoeg was. Die afwijzing heb ik heel lang met me meegedragen en het duurde járen voordat ik mijn schilderijen zonder schaamte weer durfde te laten zien. Gelukkig ben ik mede hierom toch de opleiding voor Beeldend Docent gaan volgen in Amsterdam. Eerst had ik natuurlijk een enorme weerstand tegen het docentschap omdat ik vond dat ik zelf onterecht was behandeld en mijn passie voor schilderen zo in één keer de grond in werd getrapt. Ik voelde mij verloren en ben op mijn 19e de wereld in gegaan. Toen ik in Sri Lanka vrijwilligerswerk wilde gaan doen, hadden ze op een school 'toevallig' alleen een kunstdocent nodig... Die kans heb ik toch maar gegrepen, maar naar verbazing vond ik dat zo ontzettend inspirerend!

 

En aan de hand van deze ervaringen en vooral alle maatschappelijke overtuigingen die er op kunst en creativiteit liggen, voelde ik mijn diepe zielsmissie om mensen hierin te kunnen begeleiden. Het is namelijk zó zonde als we vanuit angst die creatieve energie (en daarmee levensenergie) zo ingeperkt houden, bang voor wat de buitenwereld daar van zou vinden! Terwijl het juist zo bevrijdend en helend kan zijn voor jezelf en de wereld om deze energie voluit naar buiten te brengen. Ik nodig iedereen uit om terug te gaan naar het ongeremde kind in jezelf.

Klaar om jouw Creatieve Energie weer te laten stromen?

Veelgestelde vragen:

Ik heb nog nooit echt geschilderd, maar wil het wel graag leren. Is het dan geschikt voor mij?

Jazeker, alle niveau's zijn welkom en omdat het een kleine groep is kan ik iedereen op maat begeleiden. De vorige trajecten was er zelfs 20% van de deelnemers die nog nooit had geschilderd (als volwassene). En 8% die al een volledige kunstopleiding afgerond had. 

Ik heb al een kunstacademie gedaan, leer ik dan nog genoeg bij?

Jazeker, technisch gezien kan een buitenstaander altijd er net weer anders naar kijken. Maar waar er op een kunstacademie vaak geen aandacht aan wordt besteed is het intuïtieve en bezielde stuk van kunst maken. Dus als dat jou aanspreekt dan is dit traject daar uitermate geschikt voor. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat is mogelijk. Stuur mij even een bericht dat je daar behoefte aan hebt, dan kijken we samen naar een oplossing hiervoor. 

 

Ik kan niet elke data, mis ik dan veel?

Nee het fijne van een online ZOOM meeting, is dat ik het op kan nemen en je het op je eigen tijd kan terugkijken. Mocht je dan vragen en feedback mislopen, dan kan je mij altijd persoonlijk berichten tussendoor.

"Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up."

 

~ Pablo Picasso

garantie.png
Aanmelden
Ik snap heel goed dat het even spannend kan voelen. Maar ik ben er van overtuigd dat een beetje spanning juist goed is om te voelen, (dat is een teken voor groei) en dat dit traject echt van grote waarde is. Mocht jij het uiteindelijk toch tegen vinden vallen, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. 
JA IK MELD ME AAN!
 
Dit online 3-maanden traject kost nu €747,- en start op 26 juni.

Elke zaterdagochtend van 10:00-13:00 uur. (10 live online lessen & 2x op locatie)

(of in 3 termijnen van €261,- per maand.)

Wil je nog wat meer info?
 
Denk je dat dit traject iets voor jou is, maar wil je nog graag een kennismakingsgesprek met mij? Of heb je nog vragen/twijfels? Laat dan hieronder je gegevens achter. Ik neem contact met je op om een vrijblijvende call in te plannen om kennis te maken. Ik vind het namelijk fijn om te weten dat we een wederzijdse klik hebben en dit traject echt bij jou past.

Bedankt voor de inzending! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page